dimarts, 16 d’abril del 2013

Nota de premsa als mitjans sobre les entitats adherides


ARA PER ARA, UNA TRENTENA D’ENTITATS JA DONEN SUPORT A LA MANIFESTACIÓ CONTRA EL RACISME I EL FEIXISME

A més a més, prop d’un centenar de persones també s’han adherit al Manifest de la campanya, que conclourà al Vendrell amb la manifestació del proper 29 de juny.


La campanya que diverses entitats i organitzacions del Penedès estan impulsant contra el racisme i el feixisme va agafant força. La mobilització, que s’allargarà durant les properes setmanes, finalitzarà amb una manifestació al Vendrell el proper 29 de juny.

Entre les gairebé trenta entitats adherides existeixen organitzacions a nivell nacional, com la CGT de Catalunya, Revolta Global, el Sindicat d’Estudiants o l’Associació d’Amistat amb el Poble de Guatemala.

A nivell local entitats com l’Ateneu Arbocenc, La Gaianada (Col·lectiu Independentista del Baix Gaià), el Casal Popular la Turba de Valls, el CSA Lo Maset de Deltrebre o el grup musical Ressaka de Manlleu. Tanmateix també han donat suport l’assemblea local de la CUP de Valls i Independents per Mollet.

Destacar també el suport de Sare Antifaxista, organització antifeixista, i del sindicat abertzale LAB, d’Euskal Herria.

Les adhesions, tant a nivell col·lectiu com particular, es poden realitzar des de la pàgina web http://www.29jcontraelfeixisme.cat des d’on també es pot llegir el manifest en diverses llengües.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada