dimarts, 18 de juny de 2013

Acte de suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a la manifestació del 29 de juny

Aquest passat dimarts a la tarda es va realitzar l’acte de suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a la campanya del 29J Contra el Feixisme, que culminarà amb una manifestació unitària convocada el pròxim dissabte, 29 de juny, a les 11:30h del matí. Aquest esdeveniment, tot i que s’ha hagut de dur a terme en un espai tancat (la sala d'actes de l’edifici sindical) i no a la Plaça Nova, com estava previst, ha comptat amb la presència de més d’una seixantena de persones.

Des de l’organització del 29J Contra el Feixisme volem destacar i agrair les intervencions de Iolanda Maurici i David Karbala (UCFR), d’Alba Cuevas (SOS Racisme),  Rosa Cañadell (USTEC), i els diputats Oriol Amorós  (ERC), Quim Arrufat (CUP), Hortènsia Grau (ICV), Xavier Sabaté (PSC) i Lorena Vicioso (EUiA), que han posat de manifest l’amenaça que representa el creixement dels moviments feixistes i racistes al nostre país i al conjunt d’Europa. Al llarg de les seves intervencions també s’ha abordat la situacions socials, polítiques i econòmiques que propicien aquest auge de l’extrema dreta, així com els mecanismes de pedagogia i lluita que es poden adoptar fer fer-li front.

L’esdeveniment ha conclòs amb la presentació del cartell de la manifestació i una fotografia de tots els ponents de l’acte per tal de mostrar el seu suport a la convocatòria del pròxim 29 de juny.2 comentaris:

  1. No me extraña nada que la gente tenga asco de los políticos están en todos los sitios estos mamotretos.si pretendíais promocionar la manifestación, yo creo que va a ser al revés,

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina